modna zenska-jakna

Ženska jakna koja će da naglasi vaš modni stil

Ženska jakna neizostavna je u svakom godišnjem dobu. Čak i leti, kad dođu hladne ljetne večeri, ona nam može dobro doći. Ali kako su dani sve hladniji i vlažniji te polako dolazi jesen, ona postaje jedan od ključnih dijelova jesenje garderobe. Kad zapuše vjetar i kiša počne da pada, najprikladnija je sigurno windstopper jakna. Ali i drugi modeli isto tako mogu vas zagrijati i dopuniti vaš modni look i ove jeseni.

Windstopper jakna za hladne jesenje dane

Ovaj model je jedan od najprikladnijih dijelova jesenje garderobe, kako nas može zaštiti pred jesenjim neprilikama, kao što su vjetar i kiša. Od drugih tipova odječe po najviše se razlikuje po membrani, koja nas štiti pred vodom i vjetrom, a uz to još uvijek dovoljno je zračna, da se u njoj dobro osjećate.

Membranu bi mogli opisati kao tanki sloj ekspandiranog politetrafluoroetilena. Njene glavne karakteristike su, da je otporna na sve kemijske utjecaje. Windstopper jakna je tako prikladna za nošenje bez obzira na to kakvi su vani vremenski uvjeti. Naime, u njoj smo zastiđeni od vjetra, kiše i vlage. Svejedno je potrebno naglasiti, da su windstropper jakne više otporne na vjetar nego na kišu, jer se pobrinu, da do nas ne dođu ni jači naleti vjetra. Za kišu bolja je softshell varijanta. A u svakom slučaju one su udobne za nošenje i odlično se slažu sa sportskim lookom svake žene.

windstopper-jakna

U Mani čete naći različite modele sa membranom. Možete izabrati model s višim ovratnikom, koji se kopča na zip. Tako se kopčaju i njegova dva bočna džepa. Napravljen je iz kvalitetnog materijala koji će vas učinkovito štiti od vjetra, hladnoće i vlage. Dostupan je u dvije boje – tamno melange sivoj sa tamno roze dodatcima i u svijetlo ljubičastoj boji.

Osim ženskih, u ponudi su i muške te dječje jakne sa membranom. Mušku windstopper jaknu dobit ćete u dvije boje – tamno plavoj i melange sivoj. A dječje modele sa membranom za djevojčice moguće je dobiti u tamno plavoj boji sa roze točkicama i ostalim dodatcima te u svijetlo roza boji sa tamnim zipom. Osim ovih modela u ponudi su i mnogi drugi modeli ženskih jakni.

Ženska jakna: šta će se nositi ove jeseni?

U ponudi trgovine možete dobiti puno različitih modela odječe. Osim ženskih jakni naći čete i prsluke te bezrukavnike. Zaista atraktivni su modeli od imitacije kože. Oni se zatvaraju na patentni zatvarač, a inače sa strane imaju i džepove te ukrasne patentne zatvarače. Pravljeni su iz kombinacije rebrastog i glatkog materijala cijelom površinom, a moguće ih je dobiti u različitim bojama.

Klasičnoj crnoj, atraktivnoj roza, pa čak i u bež boji, koja će biti veoma moderna ove jeseni. Baš bež boja naime bit će jedna od vodećih boja u ovoj sezoni. Po najviše zbog toga što je ona veoma neutralna i elegantna boja, pa se tako uklapa u puno različitih modnih kombinacija.

U modernoj bež boji možete dobiti i dužu žensku jaknu, koja liči na kaput. Ima viši ovratnik, a kopča se na patent te dugmeta. Dopunjena je sa džepovima, koje je isto tako moguće zatvoriti sa gumbima, a njezin struk ukrašen je trakom za vezanje pomoči koje možete prilagoditi širinu odječe u struku. Isto tako je na volju isti crni kaput za prijelazno razdoblje, koji može zamijeniti topao dugi crni kaput, koji će biti u modi kasne jeseni i zime.

kozna-zenska-jakna

One žene koje vole elegantniji izbor, modernom crnom kaputu mogu se približiti modelom koji nema gumba ni patentnog zatvarača. On ima mali prorez sa strane, a dopunjen je džepovima. Kako je topliji, dobro će vam doći i u hladnijim jesenjim danima. Isti model moguće je dobiti i u melange sivoj boji atraktivnim uzorkom.

Žene, koje žele imati mladenački izgled, provjerite ženski model sa kapuljačom, koja se kopča na patent. Model je sprijeda prošiven, a na rukavu ima diskretan print. On je veoma udoban za nošenje i odličan za prijelazno razdoblje. Vrlo modan i atraktivan je i model iz krzna, sa kapuljačom, koji se kopča na patentni zatvarač. Kroj je veoma atraktivan, a model udoban za nošenje. Dostupni su modeli u crnoj i roze boji.

Dječje jakne za svako dijete

Osim ženskih i muških u trgovinama je moguće dobiti i više različitih modela dječje odječe za jesenske dane. Možete odabrati modele jakni sa membranom, koji će vaše dijete štiti od vjetra i kiše. Na volju je više modela i boja. A možete izabrati i atraktivne moderne dječje jakne, kao što je model za djevojčice u crnoj boji, koja ima višu kragnu, a kopča se na zip. Da je još slađi, pobrinu se ukrasni volani, koji se nalaze sprijeda.

Ova dječja jakna izrađena je od tanjeg, ugodnog materijala, koji je odličan za nošenje u prijelaznom razdoblju.
Izbor je dosta velik, da će svako dijete dobiti odjeću koja će mu se sviđati, a uz to i pobrinuti se za to, da će mu biti dovoljno toplo te udobno.

djecje-jakne

 

 

Related Posts